Linkkien ja ankkurien hallitseminen Website Builder-palvelussa

HUOMAUTUS: Tämä artikkeli koskee kotisivukoneen versiota 6. Versiosi numero näkyy näytön yläreunassa, kun kirjaudut sisään kotisivukoneen tilillesi. Eikö käytössäsi ole versio 6? Hae Kotisivukone

Hyperlinkin lisääminen

Website Builder-palvelussa voit lisätä hyperlinkkejä sisältöalueisiin.

Hyperlinkin lisääminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Suunnittelu-valikosta Käynnistä suunnitteluohjelma.
  3. Valitse tarvittaessa Sivu-luettelosta sivu, jota haluat muokata.
  4. Napsauta osiota, jota haluat muokata. Osioissa on siniset reunat.
  5. Aseta kursori kohtaan, johon haluat lisätä hyperlinkin, ja maalaa teksti tai kuva, jonka haluat muuttaa hyperlinkiksi.
  6. Napsauta Luo linkki -kuvaketta. (kettinki)
  7. Valitse LInkin kohde -kohdasta jokin seuraavista:
    • Sähköposti — Linkki sähköpostiosoitteeseen.
    • URL-osoite — Linkki verkkosivustolle.

Huomautus: Voit myös lisätä muuta tietoa poistamalla tekstin URL- ja sähköpostikentistä ja lisäämällä haluamasi tiedot.

• Sivu — Luo hyperlinkki toiselle verkkosivustosi sivulle.
    • Lataa — Luo hyperlinkin tiedostoon.

Huomautus: Sinun tulee ensin ladata tiedosto, johon haluat luoda hyperlinkin. Lisätietoja: HUOMAUTUS: Poistaaksesi hyperlinkin sinun on poistettava teksti tai kuva, jossa hyperlinkki on.

Ankkurin lisääminen

Website Builder-palvelussa voit lisätä ankkureita verkkosivuillesi.

Ankkurin avulla linkki ohjaa tiettylle alueelle sivulla. Lisää ankkuri haluamallesi alueelle, ja sen jälkeen voit lisätä hyperlinkin ankkuriin. Kun kävijä klikkaa hyperlinkkiä, hänet ohjataan sivun kohtaan, johon ankkuri lisättiin.

Ankkurin lisääminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Suunnittelu-valikosta Suunnitteluohjelma.
  3. Valitse tarvittaessa Sivu-luettelosta sivu, jota haluat muokata.
  4. Napsauta osiota, jota haluat muokata. Osioissa on siniset reunat.
  5. Aseta kursori kohtaan, johon haluat lisätä ankkurin.
  6. Napsauta Luo ankkuri -kuvaketta.
  7. Anna ankkurille nimi Ankkurin nimi -kentässä.
  8. Valitse OK.

Linkin lisääminen ankkuriin

Website Builder-palvelussa voit lisätä linkkejä verkkosivuillasi oleviin ankkureihin.

Linkin lisääminen ankkuriin

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Suunnittelu-valikosta Suunnitteluohjelma.
  3. Valitse tarvittaessa Sivu-luettelosta sivu, jota haluat muokata.
  4. Napsauta osiota, jota haluat muokata. Osioissa on siniset reunat.
  5. Aseta kursori kohtaan, johon haluat lisätä hyperlinkin, ja maalaa teksti tai kuva, jonka haluat muuttaa hyperlinkiksi.
  6. Napsauta ylätunnisteen yläpuolella olevasta muotoilutyökalupalkista Luo linkki -kuvake. (Maapallo)
  7. Valitse Ankkuri.
  8. Valitse ankkurin nimi, johon haluat luoda linkin.
  9. Valitse OK.

HUOMAUTUS: Linkitettävä hyperlinkki ei voi olla samassa osiossa kuin ankkuri.